
Baromfihús
A szárnyasok közül a leggyakrabban fogyasztott baromfi a csirke. Húsuk szerkezete tömött, finom rostozatú, könnyen emészthető, zsírmentes, színe világos. »

Marhahús
A marhahús a leggyakrabban felhasznált vörös húsfajtánk. Színe sötétvörös, zsírral kevésbé átszőtt, vágáslapja erősen szemcsés. »

Füstölt áru
A hagyományos füstölt húsok íze és illata nehezen utánozható. A több évszázados tartósító és ízesítő technológia ma is töretlen népszerűségnek örvend. »

Bárányhús
A juhok húsa sötétpiros, esetleg kékes árnyalattal rendelkezik. A szövetállomány finom rostozatú, azonban sajátos illatú. A bárányok húsa világosabb piros, puha, könnyen emészthető. »

Sertéshús
A leggyakrabban sertéshúsból készült ételek kerülnek a magyar családok asztalára. A hazai sertéshús minősége nemzetközileg is elismert. »

Felvágottak
Termékpalettánkon a friss és füstölt húsáru mellett felvágottak széles kínálatából is válogathatnak. Kísérje figyelemmel hétről-hétre bővülő kínálatunkat! »










