Juh hús

A birkahús sötétpiros, esetleg kékes árnyalattal rendelkezik. A szövetállomány finom rostozatú, azonban sajátos illatú. A bárányok húsa világosabb piros, puha, könnyen emészthető. A juhhús rendelkezik – a vörös húsok között – a legalacsonyabb koleszterintartalommal. Ásványi anyag- és vitamintartalma jelentős, így remek alapanyag az egészségmegőrzéshez.

A hozzánk érkező birka- bárányhús megbízható, magyar forrásból származik, amelyre minőségi garanciát vállalnak partnereink.

A birka részei:

  • Fej, nyak
  • Tarja
  • Karaj
  • Lapocka
  • Szegy
  • Borda
  • Dagadó
  • Fartő
  • Comb
  • Lábszár
  • Belsőségek (máj, vese, velő, nyelv, szív, tüdő)

Ha nem szeretne a húsok előkészítésével időt pazarolni, kérje konyhakészen (szeletelve, kockázottan, darálva, stb.)!

A következő utalványokkal fizethet nálunk: