Cégünk vállalja friss húsok nagykereskedelmét is a kiskereskedelmi értékesítés mellett. A nagybani értékesítés során figyelembe vesszük partnereink legfontosabb elvárásait: kiváló minőségű húst szállítunk olcsón, megfizethető áron. Beszállítóink minőségi garanciát vállalnak, az általuk szállított baromfi-, sertés- marha- és birkahúsra egyaránt. 2004 óta HACCP tanúsítvánnyal rendelkezünk, ami további garancia a minőségre.

Hús nagykerA csirkehúst saját, minden minőségi és egészségügyi követelménynek megfelelő vágóhidunkról ma magunk szállítjuk. A nagybani értékesítésre így Cégünk vállalja a garanciát! Kínálatunkban megtalálható minden, az egész csirkétől a bontottig, tisztított, konyhakész formában. Az élőállat vágásától a feldolgozásán át az értékesítésig mindent saját munkatársaink végeznek, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon. Kiskereskedelmi és nagybani partnereink egyaránt elégedettek a Surman Hús 2003 kft. termékeivel. 

Partnereink számára zamatos, friss, tiszta gazdaságból származó alapanyagot biztosítunk megfizethető áron. Konyhakész formában is szállítunk: szeletelve, kockázva, filézve, darálva, stb. juttatjuk el Partnereinkhez a különböző húsárut. Fontosnak tartjuk, hogy beszállítóként megjelenthetünk étteremhálózatoknál is.

Felvágottjaink a legnevesebb hazai húsfeldolgozó üzemekből érkeznek. Partnereink között szerepel a Pick Zrt, a Zádor-Hús Kft., a Pápai Hús 1913 Kft. is.

 

A következő utalványokkal fizethet nálunk: