Családi vállalkozásunkat 2003-ban alapítottuk. Budapesttől alig 40 km-re, Újhartyánban nyitottuk meg és üzemeltetjük első húsüzletünket és vágóhidunkat. Kezdetben kizárólag szárnyas hús előállításával és forgalmazásával foglalkoztunk, később bővítettük kínálatunkat.

SurmanhúsVágóhidunkon kizárólag hazai nevelésű szárnyas állományt dolgozunk fel a legmagasabb szakmai és élelmiszerbiztonsági elvárásoknak megfelelően. 2004 májusa óta HACCP tanúsítvánnyal rendelkezünk. A sertés-, marha- és birkahús szintén csak magyar termelőktől érkezik hozzánk, akikkel már évek óta együtt dolgozunk. Ez a több évre visszanyúló munkakapcsolat és bizalom az alapja a kiváló minőségű áru beszerzésére.

A tőkehús árusítása mellett nagykereskedelmi tevékenységet is vállalunk. Nagykereskedelmi partnereink ugyanolyan kiváló, magyar minőséget kapnak, mint egyéni vásárlóink! Hazai partnereink minőségi garanciát vállalnak az általuk szállított termékekre.

Mindezek mellett felvágott kínálatunk hétről-hétre újdonságokkal gyarapodik, ezáltal folyamatosan bővül kínálatunk. Mindösszesen – szinte egyedülálló módon - közel 5000 különböző terméket kínálunk.
Rendezvényekre való szállítást (darabolt és szeletelt áruval egyaránt) vállalunk, családi ünnepekre és rendezvényekre hidegtál rendelést is felveszünk.

Az elmúlt évek alatt kialakult törzsvásárlói körünk mind nagy-, mind kiskereskedelmi területen. Sokakat személyesen ismerünk, legyen szó éttermek, kisboltok beszerzőiről vagy akár háziasszonyokról. Az ő visszajelzéseik megerősítenek minket abban, hogy érdemes piacot teremteni az ízletes,  valódi, magyar húsoknak.

Látogassanak el hozzánk személyesen!

A következő utalványokkal fizethet nálunk: