Sertéshús

A leggyakrabban sertéshúsból készült ételek kerülnek a magyar családok asztalára. A haza sertéshús minősége nemzetközileg is elismert. A friss hús színe rózsaszín (esetleg kissé vörös árnyalatú), rostokban gazdag, egyes részei zsírral átszőttek. Kínálatunkban megtalálható a sertés bármely része – akár feldolgozott formában is (hurka, kolbász, disznósajt, füstölt áru).

A sertéshús mellett malachúst is kínálunk. A friss, a sertésénél gyengébb húsösszetétel sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

Termékpalettánkon kiemelt helyet foglalnak el a füstölt áruk. A hagyományos alapanyagokkal és eljárással készült sonkák, szalonnák és egyéb termékek megbízható forrásból kerülnek üzletünk pultjába.

A sertés részei:

  • Fej (nyelv, orr)
  • Tarja (csontos, csont nélküli)
  • Karaj (csontos, csont nélküli)
  • Szűzpecsenye
  • Comb
  • Oldalas
  • Dagadó
  • Lapocka
  • Csülök (csontos, csont nélküli, első, hátsó)
  • Farok
  • Köröm
  • Tokaszalonna
  • Belsőségek (máj, velő, tüdő, vese, szív)
  • Darált hús
  • Kocsonyahús
  • Húsos csont
  • Sertés zsír
  • Disznósajt
  • Tepertő
  • Bőrös malachús
  • Malac egészben
  • Malac comb
  • Malac karaj
  • Malac oldalas
A következő utalványokkal fizethet nálunk: