Baromfihús

Csirke termékek

Csirke, tyúk

A szárnyashúsok közül a leggyakrabban fogyasztott a csirkehús. Húsuk szerkezete tömött, finom rostozatú, könnyen emészthető, zsírmentes, színe világos. Az egyik legjelentősebb fehérjeforrás. A vevők általában a fehérjében gazdag, zsírban szegény mellhúst keresik, amelyet egész és filézett változatban készítünk. Kínálatunkban szerepel egész és bontott csirke, továbbá darabolt baromfi. A csirkék saját vágóhídról származnak, így minőségi garanciát vállalunk az ebből származó baromfi termékekre. A különlegesen finom levesek alapja a tyúkhús, amely a húshibrid csirkénél masszívabb hússzerkezettel bír. Termékeink között egész tyúk szerepel, konyhakészre előkészítve.  Tovább »

 

 

 

Pulyka termékek

Pulyka

Napjainkban egyre elterjedtebb nagytestű szárnyas húsa zsírszegény, fehérjében gazdag, masszív, tömött, színe világos.  Az egészséges táplálkozás egyik alapja. A legkevésbé allergén baromfihús-fajta. Többszörösen telítetlen zsírsavtartalma miatt a diétázók és a szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők is fogyaszthatják. Az általunk forgalmazott pulykahúsra beszállítóink minőségi garanciát vállalnak.  Tovább »

 

 

 

Liba termékek

Liba

A lúd feldolgozása változatos termékkínálat kialakítását teszi lehetővé. A liba legkedveltebb része a mája, amely igazi ínyencségnek számít. Zsírja kiváló húsok tartósítására, emellett ízletes csemege. A libahús sötétebb, vadasabb jellegű. A táplálási módnak köszönhetően a libából készült sültek porhanyósak, ízletesek. Az ünnepi asztalokra egyre többször kerül libaétel. A termékek beszerzése során csak a legkiválóbb minőséget fogadjuk el.  Tovább »

 

 

 

Kacsa termékek

Kacsa

A kacsahúst még nem fedezte fel a mindennapi konyhaművészet, leginkább az ünnepi asztalokon találunk kacsaételt. A szárnyas mája és húsa nagyon ízletes, sötétebb, vadas jellegű. Magas fehérjetartalmú, telítetlen zsírsavakban gazdag mivolta népszerűvé teszi a tudatosan étkezők körében.  Tovább »

 

A következő utalványokkal fizethet nálunk: