A világon a legtöbbet fogyasztott húsfélék között a baromfi szerepel az első helyen. A csirkehús egészségesebb élettani hatásai és megfizethető, elérhető ára miatt abszolút közkedvelt. Gyakorlatilag minden része elkészíthető és fogyasztásra alkalmas. A jó minőségű csirkehús omega-3 zsírsavakban gazdag, koleszterinben és zsírban szegény.

A tyúkot elsősorban levesalapanyagként tartjuk számon. Lassú tűzön főzve, zöldségekkel dúsítva erőteljes leves kerülhet az asztalra.

Részei:

  • Egész csirke
  • Bontott csirke
  • Comb (egész, alsó, felső, filé)
  • Szárny
  • Mell (filé, csontos)
  • Nyak
  • Belsőségek (szív, máj, szív májjal, zúza)
  • Farhát
  • Tisztított láb
  • Tyúk egészben

Baromfitermékeinket kérheti konyhakészen (pl. filézve) is!

A következő utalványokkal fizethet nálunk: