A hasznosítás jellege szerint megkülönböztetjük a húsludat, pecsenyeludat, toll-ludat és májalapanyagot. Elnevezéseikből kiderül, hogy egyeseket változatosan felhasználható, ízletes húsukért, másokat kuriózumnak számító májukért, megint másokat pedig értékes tollukért tenyésztenek.

A fiatal madarakat egyben süthetjük, belsőségeiből húsleves vagy rizses hús készíthető. Bőrös hájából ízletes tepertő válik.

Teljes körű libatermék-kínálatunk a november 11-i Márton nap köré szerveződik. Egyéb esetben libahúst kizárólag rendelésre szállítunk!

Részei:

  • Egész liba
  • Mellfilé
  • Comb
  • Szárny
  • Szárnytő
  • Pecsenyemáj
  • Hízott máj
  • Nyak
  • Farhát
  • Zsír
  • Háj
A következő utalványokkal fizethet nálunk: