A hagyományos füstölt húsok íze és illata nehezen utánozható. A több évszázados tartósító és ízesítő technológia ma is töretlen népszerűségnek örvend. 

A füstölés hatására a húsok, húskészítmények különleges aromákkal gazdagodnak. A hagyományos füstölés során vízveszteség lép fel, a fenolok, savak és aldehidek tartósítják a termékeket. A mesterséges aromák erre nem képesek.

Az általunk kínált termékek gondos pácolással, keményfa füstöléssel készülnek. Ízük, aromájuk hamisítatlan élménnyel ajándékozza meg vásárlóinkat. 

Kínálatunk:

  • Füstölt sonka
  • Füstölt szalonna
  • Füstölt kolbász
  • Füstölt csülök
  • Füstölt nyers tarja
  • Füstölt főtt tarja
  • Füstölt főtt császárszalonna
  • Szív sonka füstölt hagyományos
A következő utalványokkal fizethet nálunk: