• Húspult
  2014. december 09.
  Az ünnepek alatt komoly dilemma, hogy fehér vagy vörös hús kerüljön az asztalra? A válasz: mindkettő! A húsfogyasztásban ugyanis fontos a változatosság. Az emberi szervezetnek szüksége van mindkét fajta húsból nyerhető tápanyagokra, azonban mégis... Tovább »
 • 2014. december 04.
  Karácsony közeledtével ajánlatos idejében átgondolni az ünnepi menü hozzávalóit. Sok bosszúságtól kímélhetik meg magukat, ha idejében felkészülnek. Vásárláskor érdemes körültekintően eljárni, hogy biztosan friss termék kerüljön az asztalra. A... Tovább »
 • Marhahús
  2014. november 14.
  A magyar sertés-, liba-, kacsa- és nyúlhústermékek mellett megnyílt a marhahús kínai exportálásának a lehetősége is. Az úgynevezett marhahúsprotokoll mostantól lehetővé teszi a magyar tőkehús szállítását Kínába, amit egy újabb előrelépésként... Tovább »
 • Sült libacomb párolt lilakáposztával
  2014. október 22.
  November 11-e Márton napja. A hagyományok szerint ez a karácsonyt megelőző 40 napos böjti időszak előtti utolsó nagy lakomák ideje. Azt tartják, hogy aki ezen a napon libát nem eszik, egész évben éhezni fog. Tipikus étel ilyenkor a ludakása, a sült... Tovább »
A következő utalványokkal fizethet nálunk: