Miért jó a baromfihús?

Miért jó a baromfihús?

Húspult

Az ünnepek alatt komoly dilemma, hogy fehér vagy vörös hús kerüljön az asztalra? A válasz: mindkettő! A húsfogyasztásban ugyanis fontos a változatosság. Az emberi szervezetnek szüksége van mindkét fajta húsból nyerhető tápanyagokra, azonban mégis egészségesebb, ha a fehér húsok vannak többségben az étlapon. A szárnyasokból és halakból készült ételek gazdagok cinkben, folsavban, vitaminokban, könnyen emészthetőek. Üzletünk kínálatában többféle baromfi szerepel: csirke, tyúk, kacsa, liba, pulyka. Igazán változatos és egészséges lehet az ünnepi menü, ha a hozzávalókat nálunk vásárolja meg!

Aszalt gyümölcsökkel töltött csirke- és pulykamell, Újházy-tyúkhúsleves, kacsa- és libasült - mind ünnepi fogás. Beszállítóink minőségi garanciát vállalnak minden termékre. A csirkehús frissességére pedig Mi magunk vagyunk a garancia, hiszen a a szárnyasok saját vágóhidunkról kerülnek a hűtőpultba.

A következő utalványokkal fizethet nálunk: